Translate

divendres, 29 de juny del 2012

Salvem el Tren Alcoi-Xàtiva

Tornem a la càrrega altra vegada, altra vegada ens amenacen amb la supressió del tren. Ahir va aparèixer en distints mitjans de premsa la substitució del servei ferroviari pels autobusos. Aquesta línia centenària es motiu sempre de promeses polítiques incomplides, ha passat a ser línia d'interès general i fa poc la inclogueren la millora en el paquet de millores de infraestructures previstes per al corredor del mediterrani i també es va signar un conveni entre Govern Central i Generalitat (de delinqüents) per la seua millora i renovació que ja s'estava executat.
El motiu??? el poc volum de viatgers, es normal, si es deficitari es bon motiu, però perque... Una línia en el s.XXI tarda dues hores en recórrer 105 Kms. És normal?? a que no. Fruit d' açò els programes polítics per renovar la línia han sigut motiu per silenciar la nostra veu.
Estic fart d'escoltar durant més de 20 anys el seu tancament, la seua millora i quan pareix que tot anava a millorar, ix a aquesta cia que va a tindre ressò per descomptat.
Pel nostre tren i per les nostres comarques diguem NO al seu tancament, a  la vertebració d'un territori que perilla.

Jo dic NO

Relacions de notícies



http://ht.ly/bUwLj ARA MULTIMEDIA

http://www.diarioinformacion.com/alcoy/2012/06/28/fomento-suplira-trenes-buses-lineas-xativa-alcoy/1269324.html DIARI INFORMACIÓN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada